LISSY EN SAAR EN WARCHILD

Lissy (9) en Saar Barten uit Hattem hebben bij ons opnames gemaakt en gaan op 29 juni samen live een bekende hit zingen in het tv-programma Jij&Ik. Tijdens de show gaan zij de muzikale strijd aan met zeven andere ouder-kindkoppels die, net als Lissy en Saar, geselecteerd zijn uit tientallen inzendingen op internet. Een vakjury, met daarin Marco Borsato en zijn dochter Jada maakte de selectie.

“Er is niets mooiers dan samen zingen. Op zo’n moment is de liefde tussen ons echt voelbaar,” vertelt Saar Barten over het zingen samen met haar dochter. “Lissy vindt het fijn om met mij te zingen om een beetje te vergeten dat ik ziek ben. Door die ziekte hebben wij geleerd om te genieten van de kleine dingen in het leven. Lissy vindt het prachtig dat we nu voor War Child mogen zingen. Zo kunnen we niet alleen onszelf maar ook anderen een goed gevoel geven,” aldus Saar Barten.

Uiteindelijk beslist het publiek in de zaal door middel van een staande ovatie wie het winnende koppel is. Wij wensen ze heel veel succes! De video staat hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *