EVELIEN
zangeres

Evelien heeft een grote passie voor zingen en dat straalt ook door in de opnames van deze allround zangeres. Haar stem is breed inzetbaar.

ORDER A SINGER
mylene

MYLENE
zangeres

Mylene is een all-round zangeres met een veelzijdig inzetbare stem. Ze heeft veel ervaring als zangeres en werkt bij het Conservatorium van Amsterdam.

ORDER A SINGER

ANDY
zanger

Andy is een jonge zanger uit België met een heldere, swingende stem. Hij schrijft ook teksten en speelt gitaar. Zijn stem is perfect voor pop en soul liedjes.

ORDER A SINGER
karin 1024x1021

KARIN
zangeres

Karin Bloemen is een zangeres, theatermaker en actrice met een prachtig herkenbare stem. Ze zingt nummers voor ons in en schrijft teksten.

ORDER A SINGER

MERIJN
zanger

Merijn is een zeer ervaren zanger. Hij heeft een groot bereik, warm geluid en een zacht timbre. Inzetbaar voor verschillende stijlen in NL, DE en ENG taal.

ORDER A SINGER

LENNART
zanger

Lennart is een jonge, veelzijdig zanger en songwriter met een energieke stem. Voor zijn studie liep hij stage in Los Angeles, in de muziekstudio van Warren Huart.

ORDER A SINGER

IWAN
zanger

Iwan heeft een hoge, open stem die aanspreekt en swingt. Breed inzetbaar voor NL en ENG en meer kwetsbare liedjes/teksten.

ORDER A SINGER

JORAN
zanger

Joran heeft een frisse, heldere enthousiaste stem. Heel fijn voor het Nederlands en Engels werk. Van intiem tot power.

ORDER A SINGER

SOME REVIEWS FROM CUSTOMERS

iwan

Iwan heeft mijn tekst prachtig ingezongen. Ik heb hem gekozen omdat zijn stem zo mooi bij mijn liedje past. Ik ben erg erg blij met het resultaat.

Willem Verhagen / particulier

Goed zeg, ben er heel erg blij mee. Ruben heeft het mooi gedaan. Het nummer heb inmiddels in het stuk verwerkt en is allemaal precies op tijd klaar. Bedankt voor jullie snelle medewerking. Echt super.

Teun van de Burg / De Kwekers

Johanna bedankt voor het inzingen van ons lied. Je hebt het erg erg mooi gedaan. We waren helemaal ontroert. Je hebt er een fan bij…

Barbara van de Linden / Royal Haskoning
mylene

Jullie hebben ons lied heel mooi ingezongen. We zijn erg tevreden. En dat binnen 2 dagen… Dat hadden we zelf niet voor elkaar gekregen. Nogmaals dank voor de zeer snelle en uitstekende service! Tom

Tom Verlinden / particulier